IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..

Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

9-та СЕЕИТА & 8-ми МАСИТ Отворени денови

Иновациите во информациско комуникациската технологија и Cloud  сервисите се тема на ИКТ Конференцијата на земјите од Југоисточна Европа што се одржа на 18 октомври во Скопје во хотелот Александар Палас, во организација на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ.

Среќен 5-ти роденден НЕКСТ-ЕМ

...

Идеи, контакти, состаноци, работа, проекти, остварувања ...

Пријателства ...

Нови идеи, нови предизвици, нови понуди, работа ...

Нови клиенти = Нови партнери = Нови пријателства

Зарем поминаа 5 години ???

Нека ни се множат годините заедно со нови проекти во нови успеси со нови остварувања...

АЕК - Меѓународна регулаторна конференција

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Меѓународната регулаторна конференција од 16 до 18 мај 2011 во хотел Метропол - Охрид.

Велигденска честитка

 

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна и Католичка вероисповед.

Понуда на SSL сертификати

Со цел да ја поттикне безбедноста на интернет сервисите во Република Македонија, НЕКСТ-ЕМ дооел на пазарот понуди цела гама на SSL сертификати по прифатливи услови и брза постапка на активација.

     
Syndicate content