IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..

Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК – Прв јавен состанок за 2016 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на Првиот јавен состанок за 2016 год. кој се одржа на 08 Јуни 2016 год. со почеток во 10 ч. во административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

Велигденска честитка

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна вероисповед.

Среќни празници

АЕК – Втор јавен состанок за 2015 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на    Вториот јавен состанок за 2015 год. кој се одржа на 23 Декември 2015 год. со почеток во 10 ч. во  административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

Македонски Економски Самит 2015 - Македонија 2025

На покана на Македонија 2025,  НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на настан, кој се одржа од 18 до 20 Ноември во хотелот Александар Палас. Беше организиран за да вклучат поголем број млади професионалци во дискусијата за економскиот развој. Целта беше да ја инспирира публиката да размислува во насока на бизнис, развој на лидерство и верба со сопствените можности.

     
Syndicate content