IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..

Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК – Меѓународна регулаторна конференција за 2017 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Меѓународната регулаторна конференција која се одржа од 24 до 26 Мај 2017 год. во Хотел Метропол – Охрид. Петта година по ред, АЕК организира Меѓународна регулаторна конференција, со цел да поттикне јавна расправа за прашања што се однесуваат на најновите технолошки достигнувања во ИКТ секторот, преку размена на мислења, решенија за можни проблеми, најдобри практики и искуства.

Велигденска честитка

Среќни празници

АЕК – Втор јавен состанок за 2016 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на Вториот јавен состанок за 2016 год. кој се одржа на 22 Декември 2016 год. со почеток во 10 ч. во административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

Среќен 10-ти роденден НЕКСТ-ЕМ

17.08.2006 - 17.08.2016 Нека ни се множат годините заедно со нови проекти во нови успеси со нови остварувања...

     
Syndicate content